Tancar l’Eurocup Seat León 2014 amb el millor resultat, el repte d’Amàlia Vinyes

amalia vinyes

La pilot andorrana, Amàlia Vinyes, espera protagonitzar la seva millor actuació de la temporada en el meeting final de l’Eurocup Seat León 2014 que es disputarà el cap de setmana vinent (dies 1 i 2 de novembre) en el circuit de Barcelona-Catalunya.

Amàlia i el seu equip (Baporo Motorsport) han aprofitat les cinc setmanes que han separat els últims meeting de la temporada (Monza i Barcelona), per trobar la millor versió del Seat León Racer, segons la pilot andorrana: “Després d’un any amb més d’un ensurt, acabar la temporada amb bones sensacions seria molt d’agrair. Amb els tècnics de Baporo hem treballat per tenir el León en les millors condicions per afrontar les carreres, a més per primera vegada en aquesta competició conec bé el circuit, … o sigui que tot sembla estar a favor per poder finalitzar l’Eurocup de la Seat León amb un bon resultat. A priori sóc optimista però ha quedat demostrat que en aquestes carreres hi ha molta igualtat, o sigui cal disputar-les i a veure que passa”. Amàlia és optimista però també és conscient que els rivals persegueixen el mateix objectiu que ella i: “Alguns es juguen una mica més. Lluiten pel triomf absolut en el certamen i en conseqüència aniran al límit a la pista per aconseguir els punts que necessiten. Sens dubte una mica de sort serà molt necessària en algunes fases del meeting”.

Com bé comenta Amàlia, ha competit en moltes ocasions i per tant coneix bé el Circuit de Barcelona-Catalunya. Malgrat tot no es perdrà l’ocasió de rodar, una vegada més, durant les dues mànigues de 30’ d’entrenaments lliures que es disputaran el divendres (dia 31).

Els moments decisius del cap de setmana començaran el dissabte (dia 1), entrenaments oficials i primera de les carreres. La temporada de l’Eurocup Seat León 2014 s’acabarà de manera definitiva el diumenge (dia 2) al migdia amb la disputa de la segona carrera.

(Text i foto: Fotoesport)