Tancaments esporàdics al Camí del Rec del Solà

El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa que a partir del dilluns 6 de maig, esporàdicament, hi haurà tancaments provisionals i localitzats, al llarg de tres trams del Camí del Rec del Solà.

Les afectacions, d’un mes de durada, es produiran de les 07.45h a les 17.00 hores, de dilluns a divendres.

Els tancaments al trànsit de vianants al Camí del Rec del Solà són deguts a uns treballs d’estabilització de blocs rocosos que efectua el Govern al vessant del Roc dels Corbs, a la Solana.

Aquests treballs consisteixen en la col·locació d’una malla d’acer d’alta resistència i la subjecció a la roca, en 860 m2, estabilitzant les zones amb possibilitats de produir nous despreniments per aquest vessant, que presenta blocs de grans dimensions que no poden ser aturats per sistemes de protecció del tipus “barreres dinàmiques”.

Els talls de passeig es produiran, concretament, a l’altura dels camins de la Tartera i de la Font del Puial i al Berenador del Solà, a 50 metres del Camí de la Corruba.

Les tres zones afectades – al nivell dels treballs d’estabilització – seran degudament senyalitzades i delimitades amb tanques, per a impedir cap mena d’afectació a les persones, ja que existeix un risc de caiguda accidental de blocs, vessant avall, en direcció del rec, durant certs moments de la realització de diferents tasques d’obres.