Aquest dissabte, 4 de gener, la circulació de vehicles romandrà prohibida, de les 17.00 a les 22.00 hores, a l’avinguda Meritxell, entre el carrer Doctor Molines i el carrer de la Unió.

Es permetrà el trànsit en tots els carrers transversals.

Els autobusos que circulin pel centre vila, en direcció a Escaldes, hauran de desviar-se obligatòriament pel carrer Doctor Vilanova, a la plaça Rebés.

Amb motiu de la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient, el diumenge, dia 5 de gener del 2014, la circulació es tallarà en els trams de les vies següents:

A partir de les deu del matí, el trànsit – direcció plaça Guillemó i Doctor Nequi – serà desviat pel carrer de l’Alzinaret, per causa de l’emplaçament les carrosses de la Cavalcada en aquest espai públic.

A les 18.30 hores s’iniciarà la gran Cavalcada que recorrerà part de l’avinguda Príncep Benlloch, les places Príncep Benlloch i Rebés, i l’avinguda Meritxell fins al carrer de la Unió.

La circulació serà prohibida fins passada la totalitat de la Cavalcada i mentre els efectius del Servei d’Higiene Pública no acabin les tasques de neteja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada