Del divendres 1 d’agost i fins al dilluns 4 d’agost la plaça Guillemó romandràtancada al trànsit. Els vehicles seran desviats pel carrer de l’Alzinaret, les 24 hores del dia i fins a les quatre de la matinada del dimarts 5 d’agost. Es tallarà l’accés a la plaça Príncep Benlloch, de les 18.45 a les 19.45 hores, i la circulació serà desviada cap al carrer Baixada del Molí, durant la celebració dels actes d’inauguració de la Festa Major. A partir de les 22.45 hores i fins a les 00.15 hores es tallarà la circulació a les places Príncep Benlloch i Rebés, així com a l’avinguda Meritxell fins a la cruïlla amb el carrer Doctor Molines i també al carrer Doctor Vilanova, des de la rotonda de la Font de Govern fins a la plaça Rebés, mentre duri Correfoc.

El dissabte 2 d’agost,es tallarà el trànsit rodat a l’avinguda Meritxell – en el tram de doble sentit de circulació -, i es desviarà el trànsit a la plaça Rebés pel carrer Doctor Vilanova, en direcció al carrer Prat de la Creu i des de l’avinguda Doctor Mitjavila, igualment cap al carrer Prat de la Creu. Motiu: Cercavila de Gegants.

El dilluns 4 d’agost,amb motiu de la Cursa Atlètica de Festa Major, es tallarà la circulació als següents carrers: Prat de la Creu – des de la rotonda de Tobira fins a la rotonda de la Font de Govern -, Baixada del Molí i Prada Motxilla. Horari: de 19.00 a 20.45 hores.                                  

Per als preparatius a la sortida i arribada de la cursa, quedarà interrompuda la circulació al carrer Prat de la Creu, des de la rotonda de la Font de Govern fins a l’entrada de l’Aparcament Centre Històric. La circulació serà restringida en sentit Santa Coloma a partir de les 16.30 hores i fins que acabi la cursa.

Per al Castell de Focs d’artifici, l’avinguda de Tarragona – des de la rotonda Prada Casadet fins a la rotonda de la Comella – patirà les següents incidències: de les 08.00 hores fins a les 00.30 hores romandrà tancat un dels carrils de circulació en direcció a Santa Coloma i de les 22.30 hores fins les 23.00 hores aquest tram de l’avinguda Tarragona estarà totalment tancat al trànsit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada