Tancament temporal del carrer Roger Bernat III i d’un tram del carrer Bonaventura Riberaygua

El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella informa que, del dilluns 18 al dijous 21 de març – de les 08.00 hores a les 13.00 hores i de les 14.30 hores a les 18.00 hores -, el tram del carrer Roger Bernat III comprès entre els carrers Riberaygua i Callaueta, romandrà tancat a la circulació de vehicles. Igualment es tallarà el carrer Bonaventura Riberaygua a partir de l’encreuament amb el referit Roger Bernat III.

Aquestes incidències, degudes a obres d’obertura de rasa per a la instal·lació de material i d’instal·lacions de l’empresa FEDA, provocarà que els vehicles no puguin accedir directament al carrer Riberaygua, sinó que hauran de fer-ho a través del carrer de la Sardana. Accessòriament, per dirigir-se al centre vila, pel carrer Bonaventura Riberaygua, s’haurà d’emprar els carrers Callaueta i Pere d’Urg.

Els conductors que vulguin incorporar-se a l’avinguda Tarragona des de Riberaygua, seran desviats cap a l’esquerra pel carrer de la Sardana.

Els veïns de les vies afectades podran accedir als seus guals pel carrer Bonaventura Riberaygua.

El Servei de Circulació senyalitzarà aquesta incidència amb tanques informatives i destinarà agents en tota la zona per a controlar el trànsit i informar convenientment els conductors.