El Comú d’Andorra la Vella informa que aquest diumenge, 7 de setembre, s’ha iniciat l’aturada tècnica anyal al Centre Esportiu.

Del 7 al 14 de setembre, la instal·lació romandrà totalment tancada al públic. A partir del dilluns 15 i fins al diumenge 28 de setembre, el centre es reobrirà en la seva totalitat, a excepció de les piscines interiors i de les zones de relaxació.

L’Equip de Manteniment comunal realitzarà diverses tasques, com ara la substitució de rajoles de l’interior del vas i de l’exterior de la piscina olímpica, farà el buidatge i reomplerta dels vasos de les piscines i efectuarà treballs de pintura en tot l’edifici.

Enguany, se substituiran les centrals d’aire del recinte de la piscina i les calderes de la calefacció així com els acumuladors d’aigua calenta sanitària. Aquest procés s’inicia amb l’aturada tècnica i és previst que s’entengui durant unes 12 setmanes.

 Es canviarà tota la superfície del sòl del Pavelló Poliesportiu per un paviment sintètic – de 7 mil·límetres de gruix -, apte per a la pràctica de les disciplines esportives que s’hi duen a terme.

abonats del Centre Esportiu dels Serradells podran gaudir de l’accés gratuït a totes les altres instal·lacions esportives comunals del país mentre duri aquesta aturada tècnica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada