El Comú de la parròquia d’Andorra la Vella informa que, en previsió d’una important massificació a l’entorn dels accessos a l’Estadi Nacional, aquest vespre, amb motiu de la disputa d’un partit de futbol entre les seleccions absolutes d’Andorra i Gal·les, tant abans del començament de l’encontre – a les 20.45 hores – com en el moment de la sortida dels espectadors – a les 23.00 hores -, el Servei de Circulació restringirà el trànsit de vehicles en un tram del carrer Baixada del Molí, per raó de seguretat de les persones i, alhora, per afavorir la fluïdesa del trànsit.

Així, es tancarà l’accés al carrer Baixada del Molí des de l’avinguda Santa Coloma. Es desviarà el trànsit de pujada cap al centre vila i els vehicles procedents de l’avinguda Príncep Benlloch hauran de continuar el trajecte en direcció a l’avinguda d’Enclar, sense poder efectuar el gir a l’esquerra per incorporar-se a Baixada del Molí.

El trànsit de vehicles en direcció sud, procedent del carrer Prat de la Creu, serà desviat – a la rotonda de Tobira – cap a la rotonda de la Comella, per emprendre l’avinguda de Salou o bé l’avinguda de Tarragona.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada