Tancament de la desviació de Sant Julià de Lòria entre el 15 i el 19 d’abril

El ministre d’Economia i Territori, Jordi Alcobé, ha informat el Govern aquest dimecres del tall de trànsit a la desviació de Sant Julià que tindrà lloc la setmana vinent. Concretament, i a fi d’enllestir els treballs de la desviació, es preveu el tancament de la infraestructura entre les 9.30 hores del proper dilluns 15 d’abril i les 16 hores del divendres 19 d’abril. El trànsit es desviarà per la CG1.

El ministeri ha volgut concentrar els treballs pendents d’execució tenint en compte la menor afectació a l’usuari, així com la previsió d’una climatologia més propícia pels treballs, amb temperatures més suaus que a l’hivern.

El túnel de la Tàpia va obrir-se al trànsit el passat 24 de desembre, tot i que en aquell moment ja es va anunciar que caldria procedir a una darrera capa de pavimentació, amb la qual cosa aquesta actuació servirà per finalitzar totalment aquesta infraestructura.

Un altre condicionant per efectuar les obres la setmana vinent ha estat la recent finalització dels treballs a l’Avinguda Rocafort, així com els treballs de pavimentació entre la rotonda de les Arades i la rotonda d’Aixovall, previstos d’acabar durant aquesta setmana.

Aquest tancament ha estat informat al Comú de Sant Julià de Lòria i a l’Àrea de Mobilitat.

2 comentaris

  1. Ja tens raó, ja

  2. No es podia haver pensat fer-ho millor la setmana del 1 al 5 d’abril? doncs no hi havia encara transport escolar ni cotxes que porten les nens al cole, i a més la majoria dels turistes ja havien estat per setmana santa, sabent que per pasqua no tenen festa a Espanya. Ara tocarà fer cues de nou!

Comments are closed.