baixada-moliEl Comú de la parròquia informa que, tant el dilluns dia 1 com el dimarts 2 de setembre, hi haurà dos carrers tancats al trànsit de vehicles a Santa Coloma i a Andorra la Vella, en horaris diürns i nocturns.

El dilluns, dia 1 de setembre, de 09.30 a 12.45 hores i de 14.30 a 19.00 hores, el carrer Mossèn Lluís Pujol de Santa Coloma romandrà totalment tancat al trànsit rodat per motiu de treballs de pavimentació en un tram de la calçada, així com en els carrers Castell de Sant Vicenç i Roureda Tatapa.

Els dilluns i dimarts, 1 i 2 de setembre, s’efectuarà l’enquitranament d’un tram de la calçada del carrer Baixada del Molí, entre la seva confluència amb el carrer Prada Motxilla i la rotonda de Tobira, de les 21.30 hores a les 07.00 hores del dia següent. El carrer romandrà totalment tancat al trànsit rodat, en aquesta zona, mentre durin aquests treballs.

El vehicles procedents del carrer Prada Motxilla seran desviats cap a l’avinguda Príncep Benlloch i/o l’avinguda Santa Coloma.

En el tram del carrer Prat de la Creu comprès entre la rotonda de la Font de Govern i la rotonda de Tobira, el trànsit hi serà restringit, excepte per als veïns que podran accedir-hi per la rotonda de la Comella i carrer Baixada del Molí.

També es restringirà la circulació de vehicles a l’accés al carrer Baixada del Molí des de l’avinguda Santa Coloma i l’avinguda Príncep Benlloch.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada