El Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella informa del tancament a la circulació de vehicles de l’avinguda Meritxell – entre el carrer de la Unió i el carrer Doctor Molines -, el dissabte 21 de desembre, de les 17.00 a les 22.00 hores.

De la plaça Rebés fins al carrer Doctor Molines només romandrà obert un sentit de circulació i en els carrers transversals, el trànsit no es veurà afectat per cap mena de restricció.

Els autobusos que circulin pel centre vila amb direcció a Escaldes, hauran de desviar-se, obligatòriament, a l’alçada de la plaça Rebés, cap al carrer Doctor Vilanova, per a accés al carrer Prat de la Creu.

El dilluns, 23 de desembre, el carrer de la Sardana romandrà tancat a la circulació – entre el carrer Bonaventura Armengol i el carrer Bonaventura Riberaygua -, de les 17.00 a les 22.00 hores, i es podrà circular lliurement per tots els carrers transversals de les rodalies.

Per a qualsevol consulta o per demanar informació complementària, els ciutadans poden posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al número de telèfon 165.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada