tamaraLa reconeguda artista espanyola Tamara serà la protagonista del concert de Ràdio SER Principat d’Andorra amb motiu de la commemoració del seu onzè aniversari. Serà el proper 20 de març a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella (22h.) amb entrada gratuïta prèvia invitació.

Tamara és la cantant melòdica amb la carrera més espectacular a Espanya de les darreres dues dècades. Descoberta als 11 anys, centrada en el bolero i la balada romàntica i amb una veu tan greu com personal, amb tan sols 27 anys ha venut més de 2,5 milions de còpies dels discos que ha editat.

La seva veu pertany a la memòria col·lectiva de mig món des de molt jove, amb més d’una desena d’àlbums d’estudi publicats i acaba d’editar “Incondicional. A Juan Carlos Calderón” que presentarà a Andorra en exclusiva per als oients de Cadena Dial.

La ja llarga trajectòria d’aquesta artista s’ha vist reconeguda amb un Premi de la Música, un Premi Ondas i tres nominacions als Grammy llatins.

Tamara oferirà al públic andorrà un concert acústic, personal i molt proper gràcies a la col·laboració del comú d’Andorra la Vella.