Talls de trànsit al carrer Doctor Vilanova per les obres de la passarel·la de la plaça del Poble

La passarel·la que es vol construir entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall
La passarel·la que es vol construir entre la plaça del Poble i el carrer de la Vall.

L’imminent inici de les obres de construcció de la passarel·la que ha d’unir la plaça del Poble i el carrer de la Vall, i que sobrevolarà part del viaducte del carrer Doctor Vilanova, suposarà a partir de demà, dijous, algunes alteracions al trànsit a la zona.

La circulació pel carrer Doctor Vilanova quedarà tallada, doncs, la nit d’aquest dijous, 5 de novembre, entre les 22 i les 06 h del divendres. També es preveuen talls entre els dies 12 i 13 de novembre (de les 19 a les 13 h), del 18 al 20 (de les 15 a les 19 h) i entre el 23 i 25 de novembre (totes les nits entre les 21 i les 06 h).

En els moments en què la circulació pel carrer Doctor Vilanova estigui interrompuda, els vehicles que vulguin pujar cap a la part alta de la parròquia hauran de circular pel carrer Prat de la Creu i girar pel pont de París, en direcció l’avinguda Meritxell. Per baixar des de l’avinguda  Príncep Benlloch, caldrà passar per l’avinguda Meritxell fins al pont de la Rotonda i anar cap a Prat de la Creu.

El pas elevat, d’ús exclusiu per a vianants, tindrà una longitud de 29,5 metres i una amplada de 4 metres. Amb aquesta obra es crearà una nova via de comunicació amb el Centre Històric.

TOTES LES NOTÍCIES