Aquest agost l’Ajuntament d’Organyà, amb la col·laboració de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, acull una sèrie de tallers gratuïts de Poetry Slam organitzats per Pirineus Creatius. Aquests tallers, per a joves d’entre 13 i 30 anys, culminaran amb un espectacle final el dia 2 de setembre, en el marc la Fira del Llibre del Pirineu, a Organyà.

El projecte té com objectiu principal desenvolupar un espai de creació artística per a les persones joves, promoure la cultura i potenciar la seva participació activa tan socialment com culturalment.

Els tallers començaran el dia 22 d’agost i seran impartits per diversos agents culturals del Pirineu: Joan Hernández (director d’Escena Nacional d’Andorra, actor i director, pedagog teatral), Andreu Escales (poeta), Dasha Lavrinienko (facilitadora en educació no-formal) i Mariona del Carmen  (ballarina i percussionista, professora de percussió tradicional a l’Escola Folk del Pirineu).

Els tallers consistiran en fer un treball de cohesió grupal per establir la base per treball posterior, taller d’eines de creació poètica, lectura i una mirada als diferents gèneres de la poesia des del punt de vista històric; taller d’energia escènica, treball de cos, veu, dicció i ritme: la part musical dels tallers. Tot acabarà en una posada en escena de tot el que els i les participants crearan durant aquestes sessions.

Per a poder participar en els tallers s’ha d’enviar un correu electrònic  a info@pirineuscreatius.org fins al 14 d’agost.
Hi haurà transport gratuït per anar a Organyà.
Les places són limitades.
Més informació: http://pirineuscreatius.org/

Slam Poetry és el quart projecte de col·laboració entre Oficina Jove de l’Alt Urgell i Pirineus Creatius, després dels dos intercanvis juvenils subvencionats per Unió Europea i 3 edicions del festival de musica dels joves de la comarca, la Nit Blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada