land-artEl Festival de Land Art de la Massana, batejat amb el nom “Andorra, de la terra al cel”, dóna avui el tret de sortida, amb una jornada de tallers a la Caubella, a Pal. En aquest indret es pot visitar l’obra de l’artista Ariane Patout, que ha fet dues intervencions. La primera és un bosc de bedolls que miren cap al cel. L’artista ha replantat els troncs morts, que ha modelat amb motoserra i ha pintat per evocar sensacions. L’obra  contrasta amb l’entorn, ja que està enmig d’un bosc de pi negre.  L’altra acció és una gran escala de set metres, que simbolitza el darrer pas d’aquesta acció de land art, que comença a la terra amb el niu construït per René Mûller al Prat del Colat, passa pel bosc de bedolls, i acaba tocant els núvols amb aquesta estructura.

L’artista Ariane Patout oferirà tallers gratuïts fins a les 18 h, adaptats a les edats dels participants. Primer els convidarà a contemplar la seva obra per comprovar les sensacions que els desperta. I després els proposarà a realitzar estructures verticals amb troncs i branques.

Els tallers es traslladaran demà al Prat del Colat, on René Mûller ha preparat activitats relacionades amb el niu gegant. Els nens podran jugar, experimentar i construir el seu propi niu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada