Aquest matí, de les onze fins a un quart d’una, al Punt Informació Gent Gran d’Andorra la Vella ha tingut lloc la primera xerrada dels Tallers Envelliment saludable, sobre Prevenció de les caigudes accidentals.

Amb la formació d’avui, que ha anat a càrrec de Mònica Duran, infermera i gerontòloga, s’enceta la programació de tardor de les activitats per a la gent gran de la Parròquia d’Andorra la Vella, que el departament de Social ha preparat per als mesos d’octubre, novembre i desembre.

En aquest primer taller hi han assistit 14 padrines i padrins, depassant el límit d’assistència previst per a un màxim de 12 persones, que s’han mostrat tots molt participatius, i interessats en les explicacions i consells que ha exposat la conferenciant.

Durant els mesos de setembre, octubre i novembre hi haurà un total de tres xerrades, en format de taller divulgatiu, destinades a oferir eines i coneixements, així com trucs i hàbits, que contribuiran a aconseguir un envelliment saludable, amb sessions informatives i d’aplicació pràctica.

Per a obtenir-ne informació més detallada o complementària i per inscriure-s’hi, les persones interessades poden adreçar-se a la recepció del Punt Informació Gent Gran de la conselleria de Social, a les dependències comunals situades al carrer Prat de la Creu, o bé per telèfon al número 73 00 20.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada