Taller per trobar la ‘millor’ feina, adreçat a joves de 16 a 35 anys

El pròxim dimecres 19 de desembre, de 10 del matí a 12 del migdia tindrà lloc el taller “Valora’t per a trobar la millor feina” a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. El taller l’impartirà Institut Talent Global i està adreçat principalment a joves entre 16 i 35 anys que busquin feina o vulguin millorar la seva ocupabilitat.

L’activitat es tracta d’un taller d’apoderament que té l’objectiu de connectar i identificar els valors personals per a reforçar l’autoestima i l’estabilitat emocional, i així poder dissenyar el propi projecte professional.

En el taller es fomenta l’autoestima i la motivació com a elements que determinen l’èxit o el fracàs. També es treballaran, entre altres continguts, els valors personals concebuts com la “nostra” brúixola, que orienta el camí per aconseguir trobar la millor feina.

La inscripció, que és gratuïta, es  pot realitzar enviant un correu a treball.alturgell@oficinajove.cat, trucant al 973 35 56 08 o bé a través de WhatsApp al 607 86 69 02. Les places són limitades.

Aquest taller es realitza gràcies a la col·laboració amb la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Lleida.