L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un taller pràctic i gratuït per a la recerca de feina el aquest pròxim dijous 14 de juny, a partir de les dos quarts d’onze del matí, al centre cívic  l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

L’objectiu del taller consisteix a oferir eines i recursos als i les joves per millorar les seves competències professionals amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i afrontar el procés de recerca de feina amb èxit, aprofitant l’oferta laboral que existeix durant la temporada d’estiu al nostre territori i on molts dels joves busquen feina durant el període de vacances.

El taller va adreçat a persones joves entre 16 i 29 anys que estiguin en situació de recerca de feina o que busquin un canvi professional i vulguin ampliar les seves eines de recerca, pel que fa a millorar el currículum vitae i com superar una entrevista de feina.

Estructura del taller: dues parts  

A les 10.30 hores: 10 consells per millorar el teu currículum vitae

El currículum vitae és l’eina que ens farà aconseguir una entrevista de feina i per tant ha d’atraure la màxima atenció possible fent despertar l’interès a la persona que ens entrevista. En aquest taller es donaran a conèixer 10 consells per aconseguir-ho.

A les 11.45 hores: Elevator pitch

En aquesta segona part es pretén aconseguir que els i les joves participants entrenin les seves habilitats per a construir el seu “elevator pitch”, un discurs breu i concís per captar l’atenció de la persona que ens entrevista, i aplicar-ho en una entrevista de feina. ​

Per a més informació es pot contactar amb l’Oficina Jove de forma presencial, a través de telèfon 973 35 56 08, per whatsapp al 607 866 902 o bé per correu electrònic a treball.alturgell@oficinajove.cat  

Nou workshop ocupacional per a joves

En el marc del programa Fem Ocupació per a Joves, gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el pròxim divendres 22 de juny tindrà lloc un nou workshop ocupacional on es posaran en contacte empreses del territori i joves que busquin feina.

Els joves participants han de tenir entre 18 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació no ocupats al Servei d’Ocupació de Catalunya, i que disposin del títol d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mitjà.

Les persones joves interessades es poden inscriure a: http://bit.ly/FOJcandidats

Els requisits de les empreses participants és oferir contractes laborals de 6 mesos de durada com a mínim i que no hagin acomiadat cap persona treballadora en els últims 3 mesos.

Les empreses interessades es poden inscriure al següent enllaç: http://bit.ly/FOJempreses

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada