Taller Obert de Fotografia a l’Escola d’Art d’Andorra la Vella

Enguany, l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella proposa un nou taller adreçat als aficionats a la Fotografia que desitgin progressar en l’aprenentatge i que necessitin aclarir dubtes sobre aspectes concrets d’aquest art, instruir-se sobre aspectes pràctics de la fotografia digital i el photoshop, tot aprofitant la “flexibilitat” que se’ls ofereix, mitjançant l’assistència al nou Taller Obert de Fotografia.

Les sessions del Taller Obert de Fotografia tenen lloc els dimarts i els dijous, de les 6 de la tarda a les 10 del vespre, a les aules de l’Escola d’Art, al Centre Cultural de la Parròquia i són dirigits pels professors Josep Anton Aguareles i Montserrat Altimiras.

Per participar-hi, tots els interessats poden adquirir un forfait per hores que els permetrà assistir a les sessions del Taller a la seva conveniència. Les hores d’assistència es restaran del forfait.

Hi ha dos model de forfaits:

Un model de 10 hores al preu de 75€ i una segona opció de forfait de 20 hores, que té un cost de 100€.

L’Escola d’Art posa a la disposició de totes les persones que vulguin endinsar-se en altres aspectes més concrets de la fotografia el seu laboratori totalment equipat.

 

3 comentaris

  1. Mol agrait……

  2. Senyor Arturo, L’Escudella de Sant Antoni d’Andorra la Vella se celebrarà el dijous 17 de gener del 2013.
    Si desitgeu llegir informació variada sobre aquesta celebració a Andorra la Vella, podeu obtenir-la consultant el Web corporatiu del Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella – andorralavella.ad -. Hi accedireu clicant la menció “Veure més notícies” al peu de requadre “El Comú informa”. Introduïu “escudella sant antoni” i trobareu textos on podreu llegir-hi informacions de tots tipus sobre l’Escudella.

  3. Hola, una pregunta….cuan es la festa de la escudella a andorra la vella????…pot ser sobre el 17 de desembre?????….. Merçiiiii

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES