Enguany, l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella proposa un nou taller adreçat als aficionats a la Fotografia que desitgin progressar en l’aprenentatge i que necessitin aclarir dubtes sobre aspectes concrets d’aquest art, instruir-se sobre aspectes pràctics de la fotografia digital i el photoshop, tot aprofitant la “flexibilitat” que se’ls ofereix, mitjançant l’assistència al nou Taller Obert de Fotografia.

Les sessions del Taller Obert de Fotografia tenen lloc els dimarts i els dijous, de les 6 de la tarda a les 10 del vespre, a les aules de l’Escola d’Art, al Centre Cultural de la Parròquia i són dirigits pels professors Josep Anton Aguareles i Montserrat Altimiras.

Per participar-hi, tots els interessats poden adquirir un forfait per hores que els permetrà assistir a les sessions del Taller a la seva conveniència. Les hores d’assistència es restaran del forfait.

Hi ha dos model de forfaits:

Un model de 10 hores al preu de 75€ i una segona opció de forfait de 20 hores, que té un cost de 100€.

L’Escola d’Art posa a la disposició de totes les persones que vulguin endinsar-se en altres aspectes més concrets de la fotografia el seu laboratori totalment equipat.

 

3 comentaris

  1. Senyor Arturo, L’Escudella de Sant Antoni d’Andorra la Vella se celebrarà el dijous 17 de gener del 2013.
    Si desitgeu llegir informació variada sobre aquesta celebració a Andorra la Vella, podeu obtenir-la consultant el Web corporatiu del Comú de la Parròquia d’Andorra la Vella – andorralavella.ad -. Hi accedireu clicant la menció “Veure més notícies” al peu de requadre “El Comú informa”. Introduïu “escudella sant antoni” i trobareu textos on podreu llegir-hi informacions de tots tipus sobre l’Escudella.

  2. Hola, una pregunta….cuan es la festa de la escudella a andorra la vella????…pot ser sobre el 17 de desembre?????….. Merçiiiii

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada