Taller gratuït dedicat a l’educació familiar durant l’adolescència a la Seu

L’Associació Antisida de Lleida i l’Espai de Salut Afectiva i Sexual de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn, el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya i l’Institut La Valira, han organitzat per al dijous 30 de març l’activitat anomenada Taller MONEO, un programa d’educació familiar per a la prevenció de les drogodependències i la sexualitat de risc. El taller és gratuït i tindrà lloc de dos quarts de sis de la tarda a les vuit del vespre, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell.

Aquest taller té com a objectiu oferir un espai de trobada entre famílies i tutors i tutores a càrrec d’adolescents per reflexionar plegats sobre mantenir-nos al costat dels fills i filles durant l’adolescència i alhora resoldre les situacions de risc que es poden donar en aquesta etapa.  

Val a dir que la finalitat del programa és informar sobre el consum de drogues i la relació directa existent entre el seu ús i abús, i les relacions sexuals de risc, així com proporcionar eines i estratègies comunicatives per abordar i afrontar aquesta realitat amb els fills i les filles.

El taller està adreçat a pares, mares, tutors i tutores a càrrec d’adolescents.

Per a més informació i inscripcions cal trucar al 973 35 56 08 o a través de correu electrònic a salut.alturgell@oficinajove.cat també es pot contactar via WhatsApp al 607 866 902.