mima't

El Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella ofereix la possibilitat de participar a un taller d’estètica, d’interès per a les noies joves, en el qual hi podran aprendre trucs de maquillatge i de perruqueria. Especialistes en les dues modalitats ensenyaran a saber maquillar-se convenientment, tot emprant el material adient, i també la utilització de productes adequats per rentar-se els cabells amb els millors productes, com igualment les tècniques de la depilació. En definitiva, assumir i conscienciar-se de la manera més òptima de cuidar l’estètica personal.

El Taller d’estètica MIMA’T, tindrà lloc el dissabte 26 de setembre, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, a les instal·lacions de la Perruqueria NuMon, on les participants hi seran instruïdes per la perruquera i l’esteticista de l’establiment, que col·labora estretament amb el Departament de Joventut.

Les noies interessades en inscriure’s a aquest Taller d’estètica, poden fer-ho presencialment a La Central, al Parc Central d’Andorra la Vella, al preu de 3 euros per persona, i tenint en compte que les places són limitades a 7 participants per sessió i que s’establirà una llista d’espera en vista a la celebració de nous tallers durant les properes setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada