El programa Idea’t que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell proposa per a tots els dimarts del proper mes d’abril un taller de teles acrobàtiques. L’activitat tindrà lloc de les set a les nou el vespre, al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell, i anirà a càrrec de Maria Grau.

Per a poder-hi participar cal fer inscripció prèvia a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (telèfon 973 35 56 08/ 652 113 888 o als correus electrònics: mariagrau82@gmail.com i alturgell@oficinajove.cat) El preu de la inscripció per aquest taller (4 sessions) és de 24 euros. Les places són limitades.

Programa Idea’t

Recordem que el programa Idea’t és una proposta de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, adreçat als i les joves de la comarca de 18 a 35 anys, o a persones adultes, que vulguin oferir un taller, una xerrada o una activitat per a joves, amb condicions molt avantatjoses.

Tots aquells joves que estiguin interessats a prendre part del programa Idea’t poden demanar informació a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell per tal que puguin presentar la seva proposta, tant com a tallerista com a assistent als cursos que es programin.

Per la seva part, l’Oficina Jove pot ajudar a desenvolupar la idea proposada amb assessorament tècnic, mitjans de comunicació i equipaments. D’aquesta manera, els i les joves de la comarca poden donar-se a conèixer en el seu camp professional o de formació, motivant-los a pensar, dissenyar i desenvolupar una idea o projecte, tot oferint-ho a altres joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada