skate

El Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella proposa als joves un Taller de Graffiti, que tindrà lloc durant la tarda dels propers dies 13 i 14 d’octubre, al Parc Central d’Andorra la Vella.

Amb la participació del màxim de joves, es pretén fer-li un “rentat de cara” a l’Skate Parc, tot renovant les aplicacions de pintures que hi ha actualment als mòduls. Durant les dos tardes que es dedicarà a renovar les decoracions del conjunt de l’Skate Parc, hi haurà un jove expert en grafits, el David Segura – contractat pel Servei de Joventut – qui es responsabilitzarà de guiar i instruir els participants i, sobretot, els practicants, per unificar les antigues pintades, renovant-ne l’aspecte estètic, en el seu nou emplaçament al Parc Central.

Seran dos jornades participatives, en les que els joves en seran els protagonistes per decidir, conjuntament amb el responsable del taller, si volen escollir una temàtica per mòduls o bé una unificació global del nou Skate Parc d’Andorra la Vella. Alhora, es formarà els inscrits en el coneixement de diferents tècniques per pintar amb esprai, tant en grafit com amb la utilització de plantilles, prèviament confeccionades.

Tots els joves interessats en participar a aquest “Taller de Grafitti” poden efectuar la corresponent inscripció, a partir d’aquest dimarts, presencialment a les dependències de La Central de Joventut, o bé mitjançant el correu electrònic a lacentral@comuandorra.ad i demanar-ne més informació trucant el telèfon 611842.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada