La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha organitzat un taller gratuït adreçat a joves de 12 a 18 anys per aprendre a fer un curtmetratge. El taller, que consta de quatre sessions, anirà a càrrec de la productora Cu-Cut i de l’Albert Galindo. Les sessions s’iniciaran aquest pròxim divendres 21 de febrer, i seguirà els divendres 7, 14 i 21 de març. Totes quatre sessions s’iniciaran a les 17 hores.

A la primera sessió (divendres 21 de febrer) s’explicarà la proposta general del taller i el funcionament i serveis de la biblioteca, com es fa un guió, quins sistemes de gravació hi ha i amb quins aparells es pot filmar un curt. També es visionaran alguns curtmetratges.

Per la segona sessió (divendres 7 de març) es treballarà un guió sobre la idea ja pensada, es buscaran escenografies, es redactaran diàlegs i s’explicarà com es fa el muntatge d’un curt.

La tercera jornada del taller (divendres 14 de març) es portarà a terme la gravació dels curts amb diferents sistemes i aparells tècnics.

A la darrera sessió del taller (divendres 21 de març) tindrà lloc l’edició dels curts, la inclusió de so, música, crèdits, etc.

Per a poder poder-hi participar cal inscriure’s prèviament a la mateixa Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada