Taller de creació de personatges esperpèntics per Carnaval a Andorra la Vella

L’Aula de Teatre i Dansa del Comú d’Andorra la Vella proposa, els dies, divendres 18 i 25 de gener i l’1 de febrer, de les 20.00 hores a les 22.00 hores, un taller on s’hi crearà un seguit de particulars i originals personatges esperpèntics, que participaran i s’exhibiran, el 8 de febrer – dissabte de Carnaval -, a la comitiva de benvinguda del Rei Carnestoltes.

Aquest Taller de creació de personatges és una iniciativa de tipus lúdic i creatiu que ofereix la possibilitat als participants de confegir la seva disfressa molt personal – amb la pròpia imaginació – usant roba vella, objectes, estris, complements i maquillatge.

Es muntarà una caterva de personatges esperpèntics – la Grotesca Comitiva – per presentar-la en societat durant la celebració de la Cercavila del Carnestoltes 2013, que recorrerà els carrers i places d’Andorra la Vella, on hi lluiran les vestimentes més estrafolàries.

La proposta “Grotesc” ha estat pensada per a tots aquells i aquelles que tinguin ganes de fer alguna cosa diferent durant els dies del Carnaval 2013 i de divertir-se abans d’hora, tot confeccionant les seves disfresses personalitzades amb imaginació i creativitat.

El taller serà dirigit per pels actors Gemma Garcia, Joan Hernández i Pere Tomás i és obert a totes les persones majors de 14 anys.

La inscripció al Taller Grotesc, que és gratuïta, es pot efectuar a partir d’aquesta setmana al Centre Cultural la Llacuna.

1 comentari

  1. Que s’apuntin alguns que tots sabem, que farien molt bé de figurants.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES