Agenda setmanal de la parròquia d’Encamp del 15 al 21 de febrer del 2014:

Dissabte 15 de febrer:

– Contacontes ‘El Patufet’: a partir de les 11 hores a la sala infantil de la Biblioteca Comunal d’Encamp, Vanessa Silva explicarà el conte del Patufet a nens i nenes de 0 a 3 anys.

– Taller de jocs d’enginy: a partir de les 17.30 hores a la Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Manel Flores realitzarà un taller de jocs d’enginy per a nens i nens a partir dels 7 anys. La finalitat és descobrir de què són capaços.

 

Dilluns 17 de febrer:

– Campionat d’esquaix de la parròquia d’Encamp Torneig de socis: a partir de les 19 hores a la pista d’esquaix del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, partit entre Enric Adran i Francesc Perez.

 

Dimarts 18 de febrer:

– Campionat d’esquaix de la parròquia d’Encamp Torneig de socis: a partir de les 19.30 hores a la pista d’esquaix del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, partit entre Núria Ramos i Elisenda Montero.

 

Dimecres 19 de febrer:

– Taller de Carnestoltes: a partir de les 18 hores ala Biblioteca Comunal d’Encamp, Manel Arroyo impartirà un taller de manualitats en torn a la temàtica del Carnestoltes. L’activitat està adreçada a nens i nenes d’entre 6 1 10 anys.

– Projecció de la pel·lícula ‘Història de la meva mort’ d’Albert Serra: a partir de les 22 hores a la sala d’actes de La Valireta, estrena al Principat d’Andorra de la pel·lícula d’Albert Serra ‘Història de la meva mort’. El film descriu un moment de transició entre el racionalisme de finals del segle XVIII i el romanticisme de principis de XIX, a través de dos personatges famosos, com són Casanova i el comte Dràcula. L’activitat és gratuïta.

 

Divendres 21 de febrer:

– Concurs d’escultures de neu al Pas de la Casa: a partir de les 10 hores, a la plaça de l’església del Pas de la Casa, comença el concurs d’escultures de neu, amb la participació de professionals vinguts d’arreu del món i estudiants de les millors escoles d’art.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada