Aquest dimarts, 19 de març del 2013, a les 15.30 hores, al Punt Informació Gent Gran de la Conselleria de Social hi tindrà lloc un segon taller informatiu, adreçat a la gent gran de la Parròquia, on s’hi exposarà informació sobre el cànnabis i s’hi tractarà dels mites associats..

La tardor del 2012 es va celebrar el primer taller d’aquest caire, com a prova pilot, organitzat pel Servei Gent Gran del Departament de Social, exclusivament per al col·lectiu, que el va acollir amb prou d’interès i va assolir una notable assistència.

La Conselleria està estudiant la possibilitat d’oferir ulteriorment d’altres tallers similars per tractar i informar de peculiaritats i característiques de drogues com l’alcohol i el tabac.

Amb l’organització d’aquest segon taller, “Cànnabis… com ho viu la gent gran?”, a càrrec de Jonathan Garcia, educador del Departament de Social, conjuntament i en acord amb el Pla Nacional contra les Drogodependències (PNCD) del Ministeri de Salut i Benestar, es pretén millorar la informació de la qual disposa la gent gran de la Parròquia sobre aquesta planta i l’ús que se’n fa correntment, i provar de trencar alguns falsos mites associats.

El Taller és coordinat pels educadors del Departament de Social i per tècnics del Servei de Joventut. Aquests professionals s’ocupen habitualment de difondre entre els joves i adolescents d’Andorra la Vella tota mena d’informacions sobre la planta i els seus usos, amb tallers monogràfics “Cànnabis: com ho vius?”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada