Tall al carrer Bonaventura Riberaygua abans de la reconversió per a vianants del tram baix de Meritxell

El carrer Bonaventura Riberaygua, en el tram entre l’avinguda Meritxell i el carrer Sant Salvador, es tancarà al trànsit a partir de dilluns 4 de juliol a les 10h i durant un període màxim de tres dies. El motiu és l’ampliació de l’escomesa elèctrica per part de FEDA abans de continuar les fases constructives de l’edifici The Cloud.

Per agilitzar al màxim l’obra, els operaris treballaran en l’obertura de la rasa i la col·locació dels elements necessaris cada dia fins a les 10 de la nit, i puntualment, fins a la mitjanit. Aquests treballs s’han avançat respecte de la previsió inicial. L’objectiu és dur-los a terme abans de la reconversió en zona per a vianants de l’Avinguda Meritxell i que tinguin una incidència mínima. Per això s’ha triat el dilluns dia 4, primer dia feiner de vacances escolars. El període d’execució, de tres dies com a màxim, permetrà que es pugui garantir la reobertura del carrer abans de l’arribada massiva de turistes prevista amb motiu de l’etapa andorrana del Tour de França.

La mobilitat no es veurà afectada. L’únic canvi es produirà en l’accés al carrer Bonaventura Riberaygua, que caldrà fer a través del carrer Verge del Pilar (rotonda de l’Olivera). El Servei de Circulació ampliarà el nombre d’efectius a la zona mentre durin els treballs per resoldre els dubtes ocasionals que puguin sorgir entre els conductors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *