Quan penses que tot en ungles està ja inventat, et despertes amb alguna cosa nova… Des de fa algunes setmanes estem veient per les xarxes la nova tendència proposada per Kylie Jenner, la germana petita de la família Kardashian i propietària de Kylie Cosmetics, la seva pròpia marca de cosmètics. Es tracta de les ungles de gelatina. Una proposta alguna cosa particular… t’agrada?

La petita del clan Kardashian ha posat de moda les Jelly Nails, també anomenades ungles de gelatina. Es diferencia de qualsevol altre estil de manicura perquè és transparent i, a través d’un esmalt generalment de tons neó o fluorescents, es veu l’ungla natural.

Les veritables Jelly Nails es realitzen amb extensions d’ungles, en gel o en acrílic. Del tipus d’extensió emprat dependrà com se li donarà color a la ungla. Si es fa servir el gel, aquest es podrà tenyir barrejant-lo amb unes gotes del to d’esmalt semipermanent que hagis triat. Amb un sistema acrílic, pots utilitzar pols acrílics del color escollit, o pots, per intensificar el color, aplicar sobre de l’ungla ja construïda, l’esmaltat semipermanent.
Aquest tipus de manicures permet encapsular elements en l’extensió, com purpurina, escates, pedreria.

Com hauràs imaginat, les ungles de gelatina les ha de fer una manicurista, però, des Masglo ens donen unes pistes perquè tu, a casa teva, puguis posar-les en pràctica …

Com aconseguir una Jelly Nails, si tens poc temps: després d’haver aplicat la base de tractament adaptada a la naturalesa de les ungles, aplica una o dues capes (depenent de la transparència que vulguis en les ungles) d’un esmalt translúcid, o de l’ esmalt Efecte Vel de Masglo, ia continuació acaba amb una capa de Brillantor Gel.

Com obtenir l’efecte ungles de gelatina sense recórrer a un esmaltat semipermanent: després d’haver aplicat la teva base de tractament, tria un esmalt de to neó i barreja unes gotes del to que hagis triat amb el Brillantor Gel. Aplica el resultat sobre l’ungla. A major nombre de gotes d’esmalt, major cobriment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada