Sylvia Tuà porta a la Seu la seva darrera exposició “Homenatge a Lorca i Japó”

L’artista barcelonina Sylvia Tuà inaugura aquest divendres, 18 de maig, al Centre Cívic El Passeig la seva darrera obra que porta per títol Homenatge a Lorca i Japó. Es tracta d’una exposició que vol retre homenatge a les persones que han patit les conseqüències del terratrèmol i el tsunami que van assolar la població murciana de Lorca i la ciutat japonesa de Fukushima, respectivament.

La curiositat innata i implicació amb les persones de Sylvia Tuà, la porta a ser reconeguda com “la pintora dels homenatges”, ja que se significa per posar notes de color als moments tristos viscuts a nivell mundial com els atemptats de l’11-S a Nova York, el terratrèmol d’Haití, les víctimes infantils a la guerra d’Iraq o els atemptats de l’11-M.

Sylvia Tuà ha exposat a galeries d’arreu de Catalunya i compta també amb una obra permanent al Palau de la Generalitat. La seva obra temporal també es pot trobar a La Pedrera i a països com els Estats Units, França, Itàlia, Àustria, Holanda i el Japó.

L’artista barcelonina té una carrera artística polivalent que demostra una inquietud sense aturador. La seva obra la realitza a través de diverses tècniques com la pintura, el mosaic, l’escultura i, de manera puntual, també ha profunditzat en la faceta de dissenyadora d’imatge gràfica per a empreses.

 

TOTES LES NOTÍCIES