Confort
Amb un disseny de línies marcades, però a la vegada suaus i aerodinàmiques, es presenta el nou Suzuki Baleno. A l’interior, ens trobem amb un vehicle de contorns amplis i nets, que es tradueixen un habitacle confortable en totes les ubicacions dels ocupants. A la vegada, el nou Baleno incorpora tecnologia d’última generació per tal d’assegurar una conducció segura i eficient, amb dades actualitzades al moment i accionament de diversos elements de manera ràpida i efectiva. Destaca especialment l’atenció la pantalla a color LCD de 4,2 polzades, que està ubicada en la part central del plafó d’instruments. A més a més la pantalla tàcil de 7 polzades inclou el navegador i el sistema de connectivitat. A més a més, el maleter, destaca per l’amplitud, amb 355 litres de capacitat.

Motor
El nou Baleno incorpora dues noves motoritzacions. El turbo 1.0 Boosterjet d’injecció directa i 111 cavalls amb una velocitat de 200 km/h, que es caracteritza pel consum reduït, la millora de l’eficiència i la conducció esportiva. I, d’altra banda, el nou motor 1.2 Dualjet d’injecció directa, 90 cavalls i 180 km/h, que ofereix una conducció més formal i especialment eficaç, a la vegada que el consum es, amb aquesta opció, especialment reduït. Aquestes dues opcions de propulsió van acoblades a un canvi manual de cinc velocitats, tot i que el Boosterjet també permet la transmissió automàtica de sis relacions.

Seguretat
El Suzuki Baleno incorpora sistemes de seguretat avançats actius i passius, incidint, especialment, en la prevenció. D’entre els elements, cal esmentar el Control Predictiu de Frenada que funciona de manera conjunta amb el Control de Velocitat Adaptatiu. Malgrat tot, en cas d’impacte, el Baleno incorpora tot un seguit d’elements protectors per als ocupants, com les barres de protecció reforçades i carroseria de xuclament d’impactes i de repartiment de l’energia per reduir al màxim els danys en cas d’impacte, que s’engloben dins el Total Effective Control Technology. I, a l’interior, coixins de seguretat frontals, laterals i de cortina.

Per El Tot Granollers / AMIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada