Suspeses unes proves d’escalada a la Seu per manca de participants

Les dues proves d’escalada previstes per aquest cap de setmana, dissabte 1 i diumenge 2 d’octubre, que s’havien de celebrar a l rocòdrom del Parc Olímpic del Segre de la Seu d’Urgell han quedat suspeses per recomanació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), ja que no s’ha assolit el mínim d’inscripcions necessàries.

Des de l’organització d’ambdues proves ja s’està treballant per buscar noves dates per acollir una nova prova d’escalada a la nostra ciutat.

Recordem que per demà dissabte 1 d’octubre havia de celebrar-se el primer Trofeu Infantil d’Escalada. La prova tenia com a objectiu ser un punt de trobada dels joves escaladors, tant habituals de les competicions oficials de la FEEC com dels nous escaladors que s’inicien en aquesta modalitat a través de sales i rocòdroms d’arreu del país.

Per diumenge 2 octubre s’havia organitzat l’Open Pirineus 2016 d’Escalada,  una trobada d’escaladors de l’Alt Urgell, tant joves, nens com adults i veterans. Aquest era un open lúdic i participatiu, on tot escalador, independentment del seu nivell, pogués escalar i gaudir de les vies i els blocs que es proposaven en aquesta jornada.