Surten a la venda les entrades per al Terror Xperience

terror El passatge de Terror Xperience, la instal·lació de terror itinerant més gran del món amb una superfície de 1800 metres quadrats i 20 actors en plantilla, serà una aventura terrorífica amb una escenografia increïblement realista i uns efectes de so i il·luminació d’última generació.

Aquest espectacle internacional, que visitarà altres ciutats europees després del seu pas per Encamp, ha estat pensat i dissenyat per oferir una experiència única, amb paisatges aterridors, personatges i criatures esgarrifoses i una ambientació angoixant. Les entrades es podran comprar a partir d’aquest divendres 15 de novembre.

Al passatge s’hi podrà entrar en grups d’unes 8 o 10 persones i al llarg del recorregut s’hi han instal·lat una sèrie de portes antipànic per a qui vulgui abandonar-lo en qualsevol moment.

El recinte del Terror Xperience disposa de servei de bar, restaurant, marxandatge exclusiu, photo call, pantalles led, serveis i espai per relaxar-se abans d’introduir-se en el recorregut.

La producció íntegra de Terror Xperience ha suposat un repte únic en l’àmbit de les atraccions itinerants i ha implicat cinc tràilers, una cinquantena de persones i un acurat treball de disseny i definició de concepte.

Horari d’obertura al públic:

Dimarts, dimecres i diumenge de 18 a 22 h

Dijous, divendres i dissabte de 18 a 24 h

Dilluns tancat

El 6 de desembre el Terror Xperience obrirà les seves portes a partir de les 18.00 hores.

Lloc: Prat Gran

 

Venda d’entrades:

Comprades al web www.terrorexperience.eu 15 €

A taquilla o a punts de venda 18 €

Descomptes amb el Carnet Jove, Club Piolet i la Tarja Magna

Entrades a la venda a partir del 15 de novembre

Prohibida l’entrada a menors de 12 anys

Prohibida l’entrada a infants de 12 anys sense acompanyant