Suport unànime a la construcció de les rotondes de Castellciutat i Montferrer

El ple de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat per unanimitat una moció presentada pel PSC-Progrés per demanar una solució definitiva a la perillositat dels accessos a la carretera N-260. L’acord es trametrà ara al Ministeri de Foment espanyol.

Tots els grups consideren “urgent” la millora de la seguretat a la via i destaquen que cal “sumar esforços” per aconseguir que es construeixin les rotondes de Castellciutat i Montferrer, llargament reivindicades.

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, es mostra favorable a la petició i recorda que el projecte d’accessos a Castellciutat ja està enllestit i manca ara que s’executi.

Per la seva banda, el portaveu del PP, Pere Millàs, ha justificat el retard de les obres apel.lant a la situació econòmica. En aquest sentit, s’ha compromès a endegar un seguit de converses per cercar una solució “com a mínim provisional” a la problemàtica.

Mobilitzacions veïnals

El consistori urgellenc dóna suport amb l’aprovació de la moció a les mobilitzacions dels veïns de Montferrer i Castellbò, a través de l’AMPA de l’Escola Els Agols. A més, s’afegeix a les queixes històriques de Castellciutat.

L’acord es traslladarà també a l’Ajuntament de Montferrer i Castellbò, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell, a l’AMPA de l’Escola Els Agols i a l’Associació de Veïns de Castellciutat.