Avui els candidats per Andorra la Vella de Cd’i + Liberals d’Andorra han rebut el suport del partit dels Verds en aquestes eleccions comunals. Jordi Minguillón i Isabel Lozano han mostrat una completa sintonia de plantejaments en aquells temes en que els verds posen més l’accent: el medi ambient i la sensibilitat social.

S’han trobat a la plaça de la Rotonda, davant la zona enjardinada i amb el riu com a marc, candidats de Cd’i + Liberals amb membres de la formació verda, amb Isabel Lozano al capdavant, acompanyada de Juli Fernández, i també de Josep Mas, candidat a Escaldes amb els Liberals, i Jennifer Ibáñez, candidata dels Verds amb els Liberals a Encamp.

Jordi Minguillón ha expressat la especial sensibilitat i tasca que s’ha fet tant en la preservació del medi ambient com en l’aplicació de polítiques socials i ha ressaltat com a projecte del qual sentir-se orgullós, el canvi de lluminàries a dos edificis públics de la capital. “Hem canviat a led l’il·luminació d’aquests edificis sense que ens hagi costat ni un euro, ja que el cost de fer la substitució de les bombetes tradicionals pels leds es paga amb l’estalvi energètic que comporta”, ha dit Minguillón.

Isabel Lozano, per la seva banda, ha recordat que ja van donar suport a Cd’i en les passades eleccions i que ho ratifiquen de nou, dons “hem constatat que han complert amb el que havíem proposat nosaltres: volíem tenir una capital més sostenible i un Comú amb més consciència social, el tenim i ens ho han demostrat amb fets”, ha dit Lozano. Ha afirmat que avui ho volen fer públic i visible per a arribar a tots aquells votants que també comparteixen viure en una parròquia que treballa per a tenir la declaració de “ciutat verda”.

Isabel Lozano ha dit que com a partit polític, els Verds ja van de la mà a les candidatures de La Massana, Encamp i Escaldes i que a Andorra la Vella han preferit donar suport a la coalició Cd’i + Liberals des de fora. “En el tema de tenir sensibilitat pel medi ambient i la consciencia social no s’hi valen ideologies- ha explicat- I tampoc n’hi ha prou en posar propostes als programes. S’han de treballar els projectes. Cd’I ho ha fet i ha demostrat que ens ha escoltat i ha compartit els nostres anhels i les nostres propostes. Per això estem amb ells”.

Text i foto: LdA

1 comentari

  1. Visca la coherència! Un partit, els Verds que es diuen molt i molt d’esquerres pactant amb els liberals (la força més a la dreta del país). Bravo per Isabel Lozano i la seva coherència, rigor i claredat política!!! Bravo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada