Suñé lliura els premis de la 7a Mostra Fotogràfica del CEBA

La ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, va inaugurar ahir al Centre Formació Professional d’Aixovall la 7a Mostra Fotogràfica del Centre d’Educació Bàsica d’Adults (CEBA), que en aquesta edició porta per títol ‘Els Colors’.

La mostra fotogràfica és una activitat que es desenvolupa al Centre d’Educació Bàsica d’Adults des de fa set cursos. Cada convocatòria es tria un tema i els alumnes havien de portar fotografies relacionades amb el motiu escollit, que aquest any ha estat els colors.

Els guanyadors de les cinc categories han estat els següents:

Text Original: 1r premi, Paquita Rubiol

Nocturna: 1r premi: Montserrat Ferré; 2n premi: Natàlia Tarancón

Rural: 1r premi: Josep García; 2n premi: Lurdes Fàbrega

Urbà: 1r premi: Carmen Rodríguez; 2n premi: Estrella Alvite

Natura: 1r premi: Sònia Pérez; 2n premi: Ernesto José Esteves

En aquesta edició s’han recollit fins a 160 fotografies. Els objectius de la mostra són afavorir la relació entre els alumnes amb una activitat de centre que els faci sentir part implicada en el projecte formatiu; utilitzar les noves tecnologies a fi d’afavorir-ne el coneixement i la pràctica; treballar de manera interdisciplinària entre les diferents àrees; motivar els alumnes a treballar l’expressió escrita; i afavorir una activitat conjunta que permeti la participació i la col·laboració de tot els docents.

(Foto: S.F.G.)

TOTES LES NOTÍCIES