Suñé destaca al ministre espanyol d’Educació Wert la riquesa que aporten els tres sistemes educatius

La ministra d’Educació i Joventut d’Andorra, Roser Suñé, s’ha desplaçat a Madrid, on ha mantingut aquest dijous una reunió de treball amb el ministre d’Educació, Cultura i Esports del Govern d’Espanya, José Ignacio Wert.

En la trobada, centrada en l’àmbit educatiu, la ministra Suñé ha manifestat la importància que té per Andorra la convivència de tres sistemes educatius que aporten riquesa i llibertat d’elecció a les famílies i ha aprofitat per recordar que el sistema educatiu públic espanyol està plenament establert a Andorra des de mitjans del passat segle XX.

En el marc de la reunió s’ha posat de manifest que una gran part dels alumnes d’Andorra realitzen els seus estudis superiors als països veïns i que el coneixement de la llengua i la cultura d’aquests països, conjuntament amb els de la pròpia llengua i cultura d’Andorra, comporta un important enriquiment per als nostres estudiants.

Aquesta entrevista ha posat de manifest les bones relacions que existeixen entre els dos països i ha servit també per constatar la importància de mantenir l’estructura educativa actual.

El ministre Wert ha explicat les grans línies de treball de la reforma educativa espanyola (LOMCE).

2 comentaris

  1. Tot per fer-se una foto. Una persona decent, en defensa i representació de la nostra cultura, història i llengua, no hauria donat mai la mà a un personatge així. Si aquesta colla de ministres que no feu res a l’hora de sortir heu de deixar-nos espectacles tan grotescos com aquests, podeu continuar passant les hores al vostre despatx, almenys un parell d’anys més.

  2. Wert, espanyolista i enemic de la nostra llengua, quin fàstic , espero que no li suri una pansa o una urticària a la nostra ministra.

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES