La marca de cafeteries nord-americana Starbucks ha obert avui el primer establiment a Andorra. Una inauguració presidida per l´ambaixador dels Estats Units, James Costos, i el ministre d´Afers Exteriors, Gilbert Saboya. Tots dos han destacat els vincles econòmics entre els dos països, marcats per l´obertura econòmica. Els responsables d´Strarbucks han subratllat la fita que suposa la implantació al Principat.

Representació d’alt nivell institucional en l’obertura del primer establiment de la reconeguda marca nord-americana de cafeteries Starbucks a Andorra. L’ambaixador dels Estats Units a Espanya i Andorra, James Costos, i el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, han estat els encarregats d’inaugurar el local. Tots dos han posat l’arribada d’Starbucks com a exemple que consolida els vincles econòmics entre els dos països i les possibilitats que aquests ofereixen. Lligams que Costos ha relacionat directament amb les reformes econòmiques fetes pel Principat.

Al seu torn, els directius d’Starbucks Espanya i d’Starbucks Andorra, Alvaro Salafranca i Jordi Ballbé, han posat en valor la fita que suposa l’arribada de la marca de cafeteries al nostre país.

Ubicat a l’avinguda Meritxell, l’establiment dóna feina a catorze persones.

2 comentaris

  1. Ambaixadors, Ministres… Quin enrenou per a la inaguració d’una simple cafeteria oi? A part dels gots amb noms, uns preus escandalosos per un cafè dolent i joves amb gafapastas, barba, camises de llenyataire i fent veure que escriuen “La gran novela americana” amb els seus Macbooks, no se que hi ha de tant important en aquest local per muntar aquest circ… No recordo pas que s’organitzi aquest xou amb Ministres, prensa i Ambaixadors per la inaguració de cap altra cafeteria de les “nostres”… És la grandesa de la Obertura Econòmica suposo…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada