Ssangyong Rodius

Confort
El nou Ssangyong Rodius és un monovolum de gran tamany amb espai per a set adults, que ofereix un nou disseny i noves prestacions. Pel que fa al disseny, el nou Rodius presenta unes línies més modernes i elegants, amb grups òptics esportius i amb gran predominància del frontal. A l’interior, ens trobem amb un vehicle que destaca per l’amplitud, la capacitat i la confortabilitat. Compta amb un equipament extra que inclou volant i seients calefactables, plafó d’instruments d’alta tecnologia, comandaments al volant, càmera de visió posterior, navegador Bluetooth, ordinador, aire condicionat dual, volant de cuir, control de velocitat i vidres tintats.

La multifuncionalitat de l’espai és, sense dubte, una de les principals qualitats d’aquest Ssangyong Rodius. A la segona filera hi ha seients individuals separats per un passadís; mentre que la tercera fila és una banqueta de tres places, que es pot plegar fàcilment en cas de necessitat per aconseguir un amplíssim maleter. L’última tecnologia multimèdia també hi és present.

Motor
La gamma de motoritzacions del Rodius està formada per dos propulsors diesel de quatre cilindres. El nou Rodius ofereix un motor més eficient i silenciós, amb una potència màxima de 155 cavalls i un consum de 7 litres i mig en circuit combinat. Aquest propulsor acredita una velocitat punta de 180 km/h. El motor més potent és el de 178 cavalls, amb 187 km/h de velocitat màxima i consum mitjà de 7,2 litres als 100. El canvi pot ser manual de 6 velocitats o bé automàtic seqüencial T-tronic.

Seguretat
El Ssangyong Rodius compta amb coixins de seguretat frontals i laterals i ancoratges infantils. La tecnologia i la seguretat activa van de la mà, amb la tracció 4×4, l’ABS, el control d’estabilitat ESP, la Distribució electrònica de la força de frenada EBD, el control de tracció TCS, l’assistent a la frenada d’emergència BAS i el sistema antibolcada ARP.

Per El Tot Granollers / AMIC