Ssangyong Korando

korandoCaracterístiques

Modern, dinàmic, amb nous elements de seguretat i alta tecnologia. Així se’ns presenta el nou SsangYong Korando, un vehicle que s’emmarca en la categoria SUV, que ha estat també redissenyat en el seu interior, aconseguint altes cotes d’habitabilitat i confort. Cinc adults amb el respectiu equipatge poden viatjar amb total confortabilitat a l’interior del Korando. A més a més, destaca per la versatilitat en la configuració de seients i amb l’amplitud del maleter, amb una capacitat de vora els 500 litres en disposició normal. En matèria tecnològica, el SsangYong Korando està a l’última en sistemes d’àudio, de navegació i de telefonia. El sistema de clau és intel·ligent i control·la l’obertura i el tancament de les portes i del maleter, a més del sistema d’il·luminació i els retrovisors plegables.

Seguretat

El SsangYong Korando equipa avançats sistemes de seguretat activa i passiva. D’entre els elements que hi contribueixen, podem ressaltar les llums LED diürnes, els sis coixins de seguretat, el sistema de monitorització de la pressió dels neumàtics, el sistema d’ajuda a l’estacionament i d’assistència a l’engegada en pujada. També hem de parlar del sistema Isofix o el Progama Electrònic d’Estabilitat (ESP). Dintre del sistema ESP s’integren diversos sistemes de seguretat activa, com l’antibloquejament de fars ABS, el sistema actiu antibolcada ARP, el sistema d’assistència a la frenada BAS, el distribuïdor electrònic de frenada EBD i el sistema de control de tracció FTCS.

Motor

El Sorando compta amb un motor dièsel amb dos nivells de potència, de 149 i 175 cavalls, i amb un propulsor a benzina de 149 cavalls. Aquest benzina consumeix una mitjana de 7,5 litres, a una velocitat màxima de 178 km/h. El dièsel de 149 cavalls pot arribar a una velocitat punta de 191 km/h i el consum se situa en els 5,8 litres. L’altra opció dièsel, la 175 cavalls, té una velocitat màxima de 186 km/h i el consum és de 7,3 litres.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.