korando

Confort
El SsangYong Korando és un vehicle que combina elegància, esportivitat, dinamisme i tecnologia. Dins la categoria dels ‘SUV’ ofereix bones prestacions tant en circulació urbana com ‘off-road’. A nivell estètic, el Korando és un vehicle molt equilibrat, de línies molt cuidades i gens estridents.

L’elegància és la seva principal qualitat i això es desprèn del perfil, el frontal i el posterior del vehicle i, més especificament, en els grups òptics, remarcats en bisel negre.

Al darrere, l’aleró esportiu que incorpora la tercera llum de frenada, atorga el punt d’esportivitat.
A l’interior, l’habitabilitat del nou Korando és una de les seves basses. Un vehicle confortable, amb elements tècnics d’última generació, moderns i avantguardistres, juntament amb la insonorització fan del trajecte en el Korando tota una experiència, tant per al conductor com per a tots els ocupants.

El Korando destaca també per la versatilitat, gràcies als seients plegables, que permeten crear una superfície plana, útil per a carregar tota classe d’objectes. Un vehicle múltiplement configurable.

Motor
Les opcions de motorització del Korando són un motor a benzina de 149 cavalls i un motor dièsel, amb dos nivells de potència, de 149 i de 175 cavalls. Aquests propulsors poden anar acoblats a un canvi manual de sis relacions o a un canvi automàtic, també de sis marxes.

El motor a benzina assoleix una velocitat punta de 178 km/h i un promig de consum de 7,5 litres.

En dièsel, el propulsor de 149 cavalls acredita una velocitat màxma de 191 km/h, amb un consum mitjà de 5,8 litres.

El motor més potent dièsel de 175 cavalls permet una velocitat màxima de 186 km/h, amb un consum de 7,3 litres als 100, de mitjana.

Seguretat
El Korando equipa els més avançats sistemes de seguretat activa i passiva. El vehicle incorpora programa electrònic d’estabilitat, amb sistema antibloquejament de frens, antibocalda, sistema eectrònic de frenada i sistema de control de tacció.

També incorpora l’ajuda d’engegada en pendent, que frena per uns instants el vehicle per tal d’evitar la lleugera caiguda cap a enrere.

El Korando també compta amb un ampli desplegament interior de coixins de seguretat i rcolzacaps davanters actius electrònics, que protegeixen el coll.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada