Spotify és actualment el major servei de música que hi ha al món. El seu ús, com succeïa en els inicis de la plataforma, ja no només es restringeix a l’ordinador. Actualment, qui té el servei premium, pot escoltar música des del seu dispositiu mòbil.

Aquest element distintiu obre una porta de noves possibilitats per a aquesta plataforma, tal com s’ha vist en l’últim desenvolupament que la plataforma musical està provant.

Segons ha informat el portal The Verge, Spotify està treballant en una funció que permetrà buscar i trobar cançons mitjançant ordres de veu. Aquesta funcionalitat estarà disponible en el que l’empresa ha anomenat “mode cotxe”. Resulta obvi, doncs és en aquest just moment quan els usuaris necessiten poder canviar de cançó sense haver de treure els ulls de la carretera.

Només alguns usuaris d’iOS estan provant aquest sistema i segons explica el portal informatiu, la funció estarà disponible en una icona que representa un micròfon. Aquest mode haurà de ser autoritzat abans per l’usuari.

D’aquesta manera, només haurem de donar el nom de l’artista i la cançó que volem escoltar perquè es reprodueixi automàticament aquest tema. Serà per tant graciós veure com de bé o malament està el nostre nivell d’anglès -la música que més s’escolta a tot el món- i si Spotify és capaç d’entendre’ns.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada