Special Olympics Andorra compta aquest 2017 amb 63 atletes inscrits, 10 més que la temporada anterior. L’increment ve donat per la campanya informativa que l’equip tècnic de la federació ha dut a terme en els darrers mesos, i que ha servit també per ampliar el nombre de voluntaris que desinteressadament col∙laboren amb l’organització.

En el marc de l’assemblea general ordinària, celebrada aquest dimecres, la federació Special Olympics ha acordat reforçar el nombre d’activitats esportives i de lleure. Actualment se’n desenvolupen vuit: judo, natació, atletisme, bàdminton, petanca, bàsquet, futbol i esquí, i durant el 2017 és previst que a la llista s’hi afegeixi l’hoquei –s’està buscant un pavelló on poder‐lo practicar‐ i el golf.

L’entitat, que ha tancat l’exercici 2016 amb un resultat negatiu de 1.855,32€, ha aprovat un pressupost de 95.000€ per al 2017. A banda de les activitats esportives quotidianes, durant aquest any l’entitat estudia l’organització d’un campus internacional de tecnificació i té previst la celebració de la primera edició del Dia Special Olympics Andorra, una jornada per donar a conèixer i acostar la federació a la societat andorrana.

Pel que fa al pla esportiu, Special Olympics Andorra s’ha proposat seguir millorant la tècnica i la preparació física dels atletes amb la mirada posada als Jocs Special Olympics 2018, l’organització dels quals es donarà a conèixer aquest mes de març. Cal recordar que Andorra la Vella opta a ser la seu organitzadora juntament al la Seu d’Urgell.

(Text i foto: Special Olympics)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada