sdp2Socialdemocràcia i Progrés ha presentat una demanda a la Batllia contra la majoria del comú de Sant Julià de Lòria per no haver respost una demanda d’informació formulada el 7 i 14 de novembre del 2013. Així ho ha explicat aquesta tarda el conseller de comú de SDP, Josep Roig que considera intolerable l´actitud del comú.

Les dues demandes que després de 10 mesos encara no estan resoltes fan referencia al pla de viabilitat de Naturlàndia, que encara no s’ha lliurat, i al funcionament de la distribució de subvencions esportives. Roig ha manifestat que el fet de no tenir resposta vol dir que el comú “no respon a la ciutadania” i, per tant, “forçarem fins allà on convingui perquè es faciliti la informació”.

Cal recordar que segons diu la llei d´organització i funcionament dels comuns, les majories han de respondre les preguntes de l´oposició en un màxim de dos mesos. Des de novembre passat, SDP ha esperat que es complís aquest termini, es va enviar una carta a la cònsol el març del 2014 i el juny es va presentar un recurs d´alçada al Govern. Tot el procés no va servir de gran cosa i per això ara s´arriba a la Batllia. De fet des del 12 de juny passat, SDP té entrades vuit demandes d´informació més que tampoc no han estat resoltes. Roig ha anunciat que seguiran el mateix procès que amb les demandes anteriors.

Entre altres, tracten sobre les despeses protocol·làries, la comunicació i les subvencions socioculturals, esportives i de lleure per al 2014.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada