Sortida sociocultural pels usuaris del servei de Teleatenció Domiciliària de la Creu Roja

El proper dissabte 9 de juliol i en el marc de les sortides Socioculturals de la Creu Roja Andorrana rebrem la visita de l’escriptora Lucrezia Garcia Mameghani.

L’escriptora, que mostra una gran sensibilitat i admiració per la gent gran, ens brinda un cop més l’oportunitat de poder-la escoltar, i oferir-nos en aquest cas un itinerari entretingut que sigui del gust de tothom.

En primer lloc, realitzarà una presentació, breu currículum i alguna anècdota viscuda al llarg dels seus 20 anys de carrera.

I en segon lloc, els parlarà de la generació d’escriptors i escriptores del 27; tal com Lorca, Hernández, Salinas, Alberti, Zambrano, Chacel, etc. i a continuació, els sorprendrà amb un joc que ha titulat “Qui ho encerta, ho endevina”, on els usuaris tindran que estar atents per tals d’endevinar qui és l’autor/a dels versos que la Lucrezia anirà llegint.

L’activitat, prevista per un nombre aproximat de 60 usuaris i amb el suport de 15 voluntaris, es realitzarà al restaurant Delícies Turques, establiment que oferirà a continuació un tast de productes típics de la regió.

L’objectiu d’aquesta activitat és que tothom gaudeixi de la literatura d’una manera amena i divertida, i l’escriptora a demés, els té pensada una sorpresa en forma de premi. Una jornada apta per tothom que desitgem sigui tot un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.