Sortida sociocultural pels usuaris del servei de teleatenció domiciliària de la Creu Roja

Aquest mes de novembre els usuaris del servei de teleatenció domiciliària i els usuaris convidats de les residències El Cedre i Clara Rabassa assistiran per primer cop a una masterclass de Kick Boxing.

L’activitat organitzada per l’empresa d’esdeveniments Creadors d’Il·lusions en benefici de l’associació TRANA, constarà de dues masterclass, nens i adults, i amb la participació del campió del món de Kick Boxing Fabian Cuenca.

La Creu Roja Andorrana pretén plaure els usuaris en un ambient distés i en companyia dels infants que participaran del taller.

És una ocasió molt especial en la que gaudiran d’una nova experiència; assistir a una masterclass, descobrir un esport de combat japonès com és el Kick Boxing i conèixer a un campió mundialista.

L’acte, que es presenta multitudinari, té per objectiu recaptar fons destinats a l’Associació TRANA per a la realització de classes d’activitat física dels malalts d’esclerosi múltiple.
S’espera que una seixantena d’usuaris participin de l’activitat que tindrà lloc a les 16.30h. I a continuació, finalitzaran la vetllada amb un berenar.

La Creu Roja Andorrana i els seus usuaris finalitzaran l’any amb el tradicional dinar de Nadal previst pel dia 17 de desembre,