Seguint amb el cicle de sortides que la Creu Roja organitza per la gent gran, l’entitat oferirà un espectable singular i innovador de la mà de la companyia de circ Animal Religion.
En aquesta ocasió el públic podrà endinsar-se en una tempesta d’idees que la parella sueco-catalana composta per l’Anna i el Quim, projectaran dalt de l’escenari creant un joc de contrastos entres dos cossos movent-se a través del circ. Entre la Lola, un gall i el cavall; ballaran la salsa, domaran la vaca i ens faran sentir casa seva.

L’activitat tindrà lloc a les 17h a l’auditori Claror del Centre cultural i de congressos lauredià.
S’espera que una setantena de persones assisteixin a l’actuació, que comptarà amb l’ajuda d’uns divuit voluntaris de l’àrea d’intervenció social encarregats tan de l’organització i coordinació com de l’assistència.

És previst a continuació de l’actuació, oferir un berenar a tots els assistents.

QUIM GIRÓN
És buscador de l’equilibri, el so, el clown, els bolets, el moviment animal i l’astronomia.
Deixant que els termes de gènere i animalitat l’inspirin. La seva formació va començar a Barcelona a l’Escola de Circ Rogelio Rivel, on es va especialitzar en verticals, tot seguit va participar a l’espectacle Rodó, 10è Circ d’Hivern on rep el Premi Nacional de Circ a Catalunya. El 2006 va entrar a l’escola de circ LE LIDO (Toulouse) on va fer emergir el joc d’actor i la seva personalitat en la escena. Va decidir viatjar cap al nord per acabar els seus estudis DOCH (Universitat de dansa i Circ d’Estocolm, Suècia) amb les especialitats de verticals i acro-dansa, on rep la beca Sophie Hulten’s per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ.

Actualment dirigeix la companyia Animal Religion on vol despertar la part salvatge i il·lògica del públic, Sifonòfor, el seu últim espectacle, ha estat guardonat amb el Premi de Circ Ciutat de Barcelona 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada