Dins  del cicle de les Rutes guiades per la Seu d’Urgell i comarca, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, en col·laboració amb el Grup d’Arqueologia de Peramola i l’Ajuntament de Peramola, ha organitzat el proper diumenge, 24 de setembre, uns sortida guiada a la muntanya del Corb. Es tracta d’un indret de gran espectacularitat paisatgística situat al municipi de Peramola, el qual presenta diversos elements d’interès històric i cultural que ens parlen de l’evolució dels usos de l’entorn des de la prehistòria fins als temps moderns, els quals seran explicats al llarg de la sortida pels guies del Grup d’Arqueologia de Peramola.

En el decurs de la sortida, es visitaran les restes de la capella romànica de Sant Sebastià del Corb, una edificació del segle XI considerada una de les més petites de Catalunya dins d’aquest estil, i la casa troglodítica del Corb, construïda dins d’una balma del vessant d’aquesta muntanya paradigmàtica de la comarca de l’Alt Urgell.

La sortida és gratuïta i es durà a terme en vehicles propis. El punt de trobada és l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell, el diumenge dia 24 de setembre a les 8 h del matí, o bé davant del safareig de Peramola a les 8.45 h. Per a més informació i per fer la inscripció prèvia, cal trucar a l’oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (tel. 973 35 31 12) o a Turisme de la Seu (tel. 973 35 15 11).

Fotografia: Excursió al voltant de les Roques de Sant Honorat. Carles Gascón Chopo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada