Sortida guiada al coll d’Ares, municipi de Valls de Valira

El proper dimecres dia 22 d’agost, en el context del cicle “Els dimecres coneixem l’Alt Urgell”, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell proposa una nova sortida guiada per conéixer un antic camí històric que enllaçava el poble de Civís amb el coll d’Ares, actualment recuperat i senyalitzat des del Parc de l’Alt Pirineu, i que enllaçava aquesta població del municipi de Valls de Valira amb el Pallars.

En el decurs de la sortida, s’explicarà la importància del camí en la viabilitat d’aquest sector del nord de la comarca de l’Alt Urgell i les hipòtesis sobre l’antiguitat d’aquest itinerari, així com els resultats sobre la intervenció arqueològica de la creu del coll d’Ares, executada des dels serveis tècnics del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

El punt de trobada serà a les 9 del matí al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell (tel. 973 35 31 12) o a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell (tel. 973 35 30 57).

Fotografia: Panoràmica del terme de Civís, baixant de coll d’Ares. Autora: Erola Simon.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.