Aquest dissabte tindrà lloc una sortida arqueològica a la vall del Madriu-Perafita-Claror. Aquest sortida es durà a terme amb els tècnics de Patrimoni Cultural de Govern que ens explicaran quin impacte va tenir l’industria siderúrgica a la Vall del Madriu-Perafita-Claror i en la modelació recent del seu paisatge.

És un sortida divulgativa dirigida a tots els públics, pensada per donar a conèixer aquest aspecte concret de la Vall. Es sortirà a les 9.00 del circuit de les Fonts i s’arribarà fins a la Farga. L’activitat s’acabarà al voltant de les 16.00.

La sortida és gratuïta però té un aforament limitat. Les inscripcions es poden fer a portal@madriu-perafita-claror.ad , o bé per telèfon al 823.000.

Aquesta activitat s’emmarca dins les activitats d’estiu que s’estan duent a terme a la vall del Madriu-Perafita-Claror des d’inicis de maig. Entre altres, s’han organitzat tallers de pintura a l’aire lliure, sortides temàtiques, tallers de fotografia crepuscular, etc. per donar a conèixer la vall i el seu patrimoni a tot tipus de públic, i de totes les edats.

Amb aquest mateix objectiu, enguany també s’organitzen sortides guiades divulgatives cada primer dissabte dels mesos d’estiu. La última sortida serà la del 2 de setembre amb una excursió de dia sencer fins a Fontverd.

Tota la informació sobre les activitats i les sortides divulgatives es pot trobar a la pàgina web de la vall: www.madriu-perafita-claror.ad.

Si necessiteu aclariments, podeu contactar amb Susanna Simon al 813.000/344.311 o a direccio@madriu-perafita-claror.ad.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada