Sortida dels patinadors andorrans cap al campionat d’Europa de grups Xou i de Precisió

El grup de Xou del Club Patinatge Artístic Principat d’Andorra, representant a la Federació Andorrana de Patinatge, ha iniciat el viatge aquest matí de dimecres cap a terres portugueses per disputar el Campionat d’Europa de grups Xou i de Precisió.

Aquest esdeveniment, que tindrà lloc a Montesinhos (Porto) del 27 al 30 d’abril ens permetrà gaudir de la vessant espectacular del patinatge artístic.

El grup andorrà, el formen les joves promeses del patinatge: Esther Llobet,Jana Palmarola,Berta Riera, Judith Estrada, Cèlia Besolí ,Laia de Pablos, Júlia Remolins, María Solana , Anna Palacios i Àlex Palacios.

La competició es desenvoluparà al “ Centro de Desportos e Congressos” de la ciutat portuguesa, amb una capacitat per a més de 3.500 espectadors i amb la participació de federacions d’arreu d’Europa.

Les patinadores andorranes competiran en la categoria de Grups Juvenils amb el ball “Encent-te” que la federació espera que encengui les ganes de fruir del patinatge d’alt nivell 

Per seguir en directe aquest Campionat Europeu, es pot fer a la web oficial del campionat http://www.showprecision2016euro.com/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.